Trap valmentajien avoinna olevat tehtävät: päävalmentaja, nuorten valmentaja, paravalmentaja
Tehtäviä voidaan tarpeen mukaan yhdistellä. Katso tarkemmat kuvaukset tehtävittäin. Kaikki valmentajat toimivat maajoukkueiden valmennustehtävien lisäksi SAL:n valmentajakoulutuksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Lisäksi kaikissa lajeissa yhden valmentajan tehtäviin kuuluu myös nuorten tehoryhmän valmennuksen suunnittelu ja koordinointi yhdessä tehoryhmävalmentajien kanssa.
Edellytämme valittavilta erinomaista lajiosaamista, tehtävän tasosta riippuen riittävää valmentajakoulutusta, käytännössä osoitettua valmennusosaamista sekä kykyä toimia kansainvälisissä yhteyksissä englannin kielellä.
Kaikissa tehtävissä onnistuminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä, riittäviä tietoteknisiä taitoja, paineensietokykyä ja halua kehittää omaa valmennusosaamistaan.
Tehtävät ovat määräaikaisia ja sopimukset lähtökohtaisesti 1+2-vuotisia.
Lisätietoa tehtävistä antaa valmennuksen johtaja Henna Torpo, puh. 040 676 1668, henna.torpo@ampumaurheiluliitto.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla tarkemmin mainitun tehtäväkohtaisen määräajan puitteissa osoitteeseen rekry@ampumaurheiluliitto.fi. Kerro hakemuksessasi myös, kuinka laajasta tehtävänkuvasta olet kiinnostunut.
Trap (pääasiallinen työn sijoittumispaikka Lahti-Orimattila)
Kaikkien trapin tehtävien osalta:
hakuaika päättyy: 5.9.2021
tehtävä alkaa: 1.1.2022
Päävalmentaja:
Trapin päävalmentajan työtehtävät koostuvat lajin valmennusjärjestelmän kehittämisestä, maajoukkueiden valmennuksen suunnittelusta, toteutuksesta, seurannasta ja raportoinnista sekä kansallisesta ja kansainvälisestä kilpailutoiminnasta. Valmentaja osallistuu myös valmentajakoulutukseen ja valmentajien osaamisen kehittämiseen. Valmentaja vastaa trapin aikuisten maajoukkueryhmien päivittäisvalmennuksen tukemisesta, suunnittelusta, seurannasta ja kehittämisestä yhdessä urheilijoiden ja heidän henkilökohtaisten valmentajiensa kanssa. Tehtävä on osa-aikainen. Tehtävä alkaa 1.1.2022.
Nuorten valmentaja:
Trapin nuorten valmentajan työtehtävät koostuvat lajin valmennusjärjestelmän kehittämisestä päävalmentajan apuna, nuorten maajoukkueiden valmennuksen suunnittelusta, toteutuksesta, seurannasta ja raportoinnista yhteistyössä päävalmentajan kanssa sekä kansallisesta ja kansainvälisestä kilpailutoiminnasta. Valmentaja osallistuu myös valmentajakoulutukseen ja valmentajien osaamisen kehittämiseen. Valmentaja vastaa trapin nuorten maajoukkueryhmien päivittäisvalmennuksen tukemisesta, suunnittelusta, seurannasta ja kehittämisestä yhdessä trapin päävalmentajan, urheilijoiden ja heidän henkilökohtaisten valmentajiensa kanssa. Lisäksi nuorten valmentaja osallistuu trapin tehoryhmävalmennuksen koordinointiin ja leirityksen, valmennuksen ja kilpailutoiminnan suunnitteluun yhdessä trapin tehoryhmävalmentajien kanssa. Tehtävä on osa-aikainen. Tehtävä alkaa 1.1.2022.
Paravalmentaja:
Trapin paravalmentajan työtehtävät koostuvat lajin valmennusjärjestelmän kehittämisestä päävalmentajan apuna, paramaajoukkueiden valmennuksen suunnittelusta, toteutuksesta, seurannasta ja raportoinnista yhteistyössä päävalmentajan kanssa sekä kansallisesta ja kansainvälisestä kilpailutoiminnasta. Valmentaja osallistuu myös valmentajakoulutukseen ja valmentajien osaamisen kehittämiseen. Valmentaja vastaa trapin paramaajoukkueryhmien päivittäisvalmennuksen tukemisesta, suunnittelusta, seurannasta ja kehittämisestä yhdessä trapin päävalmentajan, urheilijoiden ja heidän henkilökohtaisten valmentajiensa kanssa. Tehtävä on osa-aikainen ja se yhdistetään ensisijaisesti trapin nuorten maajoukkuevalmentajan tehtävien kanssa. Tehtävä alkaa 1.1.2022.