Aleksi Ahokas Sako-Franchi GP:n ykkönen
20.6.2021 klo 22:08

Aleksi Ahokas voitti viikonloppuna järjestetyn skeetin Sako-Franchi GP:n miesten kilpailun. Hän ampui Timi Vallioniemen kanssa peruskilpailussa hyvän tuloksen 122.

Lopella ammuttiin viikonloppuna skeetin Sako-Franchi GP -kilpailu. Miesten kisan voitti Aleksi Ahokas (Ala-Hämeen Ampujat), joka teki peruskilpailussa tuloksen 122. Saman tuloksen ampui myös Timi Vallioniemi (A-HA). Ahokas oli finaalissa Vallioniemeä parempi pistein 57-55.

Timo Laitinen (Sibbo Skyttegille) oli peruskilpailun kolmanneksi paras tuloksellaan 119. Hän oli finaalissa myös kolmas (44).

Naisten finaalin voitti SSG:n Heidi Hämäläinen (51). Hän rikkoi peruskisassa 107 kiekkoa. L-HA:n Jaana Grahn ja A-HA:n Kaisa Kurki tekivät peruskisan parhaan tuloksen 108.

M50-sarjassa Tero Kallioinen (A-HA) teki peruskilpailussa tuloksen 119 ja oli koko kisan ykkönen ammuttuaan finaalissa tuloksen 25.

Pertti Särkkä (Ilomantsin Erämiehet) teki Y75-sarjassa uuden Suomen ennätyksen 93.