Kaksoistrapin SM: Veromaa ja Simola mestareiksi, Nieminen ja Mäkelä 20-sarjojen voittajat
18.8.2024 klo 22:12
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kaksoistrapin SM-mitaleista ammuttiin Mäntsälässä, jossa miesten kultaa vei Ari Simola ja naisten mestaruuden Mopsi Veromaa.

Simola ampui tuloksen 120. Hopeaa vei Juho Mäkelä (113) ja pronssia Simo Ruusunen (108)

– Tämä laji on nykyään sellainen, että kaikki lähtee käytännössä harjoittelematta kisaan. Päivän fiilis ja halu voittaa ratkaisee mestaruudet. Itselläni oli tavoite voittaa traplajeista puuttuva M-sarjan mestaruus. Nyt se sitten tuli, Simola sanoi ja kiitteli MKMS:ää hyvin järjestetyistä kilpailuista.

Veromaa ampui 102. Satu Pykkänen (85) ja Lotta Seppänen (83) veivät muut mitalit.

–  Tulihan se SM-kulta sentäs tällekin vuodelle. Hieno kauden lopetus muutenkin melko onnistuneelle kaudelle. Tasasia sarjoja kisassa, ei priimaa mutta kaikki oli kakkosella alkavia. Hieno päivä ja kiva kisata Mäntsälässäkin pitkästä aikaa, Veromaa sanoi.

20-sarjoissa juhlivat Silja Nieminen ja Arttu Mäkelä. Nieminen ampui tuloksen 98 ja Mäkelä 101.

– Hyvällä fiiliksellä menin kisaan. Muutaman sarjan ehdin edellisviikolla kaksoistrappia harjoittelemaan. Kisa meni hyvin. Tavoite oli saada yli puolet eli yli 15 joka sarjasta. Hyvä kisa oli ja hauskaa oli, Nieminen sanoi.

Niemisen jälkeen hopean vei Jenna Riitala. Mäkelän jälkeen M20-sarjan muut mitalistit olivat Elias Ruusunen ja Mika Nummenpää.

– Kisa meni kohtalaisesti, sillä ensimmäistä kertaa kokeilin tuplatrappia koskaan tämän viikon tostaina. Aamu lähti hyvin käyntiin, ja pieniä notkahduksia tuli, mutta loppu oli tasaista. Nautin ammunnasta, ja keli oli itselle erittäin hyvä. 101 tulokseen en ole juurikaan tyytyväinen, mutta se riitti tällä kertaa M20 Suomen mestaruuteen, Mäkelä sanoi ja jatkaa treenejä olympiatrapin parissa.